Kategóriákmilky white/tejfehér

OVERLAC Gél Lakk BW03 Milky White – 15 ml

4500 Ft

Az igazi milky white! Lágyan pigmentált, kevésbé erős tejfehér gél lakk, amely besárgulás nélkül, tökéletesen megőrzi színét, így nagyszerű választás legyen szó akár egy babyboomer vagy egy teli körömről. 15ml gazdaságos kiszerelés: Vagyis egyetlen üveg akár háromszor több vendégre elegendő mennyiséget tartalmaz.

  • 5 károsanyagtól mentes formulával
  • 100%-ban Vegán
  • 100% MADE IN ITALY
  • Állatokon nem tesztelt
  *FIGYELEM! Használat előtt jól fel kell rázni vagy egy spatulával felkeverni az egyenletes pigmenteloszlásért.  

CLOUD LATTE – TEJFEHÉR ÉPÍTŐ ZSELÉ – 15ml

4999 Ft

Állag: Közepesen sűrű Álmaid milky white építő zseléje! Közepesen sűrű állaga még kezdők számára is könnyen kezelhető, szépen terül és alig kell reszelni. Nem levegősödik, nagyon erős anyag, amit szinte bármilyen méretnél bevethetsz. Nem sárgul és szép tejfehér marad a következő időpontig. Baby Boomer technikához fejlesztették ki. *Hővédelem: Unica Repair tapadáselősegítővel mérsékelheted a zselék hőérzetét.

MOVEGEL LATTE ACRYLGEL – 15ml

4990 Ft

Állag: Extra sűrű MOVEGEL/OVERGEL: A porcelán erőssége és a zselé irányíthatósága, reszelhetősége jellemzi. Bitang erős és extra tartós. Kitűnő állaga van, nem terülő anyag, ami soha nem mozdul el, ott marad ahol kell, ezért egyszerre 5 körömre felvihető! Tökéletesen lehet vele dolgozni, nagyon könnyű teríteni, reszelni. Nincs többé kellemetlen szagú liquid, mert csupán hagyományos cleaner szükséges hozzá. *Hővédelem: Unica Repair tapadáselősegítővel mérsékelheted a zselék hőérzetét.

Plus Base Gel Milky – Gél Lakk Alapozó Zselé – 15ml

4999 Ft

Állag: Közepesen sűrű

Ez egy áttetsző, tejfehér gél lakk alapozó zselé, amely nem nyújt teljes fedést, hanem kicsit áttetsző, ezért leginkább rövid körmökre ideális, ha szín nélkül használod, de ha mégis színnel borítanád, szabadszéllel rendelkező körmök esetén is kiváló tartósságot biztosít! Nagyszerűen kombinálható glitterekkel! Picit lágyabb a clear válzozattól, de közepesen sűrű, önterülő formulája rendkívül könnyű felvitelt tesz lehetővé. Remek tapadást biztosít 4 héten keresztül! Tipp: Tovább fokozhatos a tejes hatást tejfehér Glow Cloud fényzselénkkel!

TOP GLOW CLOUD – MILKY WHITE FÉNYZSELÉ – 15ml

Original price was: 6900 Ft.Current price is: 5500 Ft.

Kötelező anyag milky white körmökre a gyönyörű tejes hatás fokozásához. Áttetsző, tejfehér színének köszönhetően még természetesebb francia körmöket készíthetünk vele. A mosolyvonal és a körömágy éles kontrasztját is tompítani tudja és finomítja a Babyboomer körmök átmenetét!  Kiemeli a fehér és latte színeket, legyen az base gél, építő zselé vagy akár gél lakk! Nem sárgul, kötés után tartós felületet képez.

  • Rugalmas
  • Fixálásmentes
  • HEMA MENTES
Tipp: Használat előtt alaposan rázd fel! Ha a pigment leülepszik az aljára spatulával az üvegbe nyúlva felkeverhető. 

COCO MILK REFILL HEMA FREE – NO FILE GEL – 15ML

6290 Ft

Állag: Önterülő, közepesen sűrű | Szalonkedvenc

Reszelésmentes építő zselé hiánypótló tejfehér (milkywhite) színben! Kíméletes összetevővel az érzékeny vendégek számára: Savmentes és Hema mentes formula! A kókusztej árnyalatnak köszönhetően a divatos latte körmöket már reszelésmentesen kínálhatod vendégeidnek!

*Hővédelem: Unica Repair (HEMA FREE) tapadáselősegítővel mérsékelheted a zselék hőérzetét.

Plus Base Gel Candy Milk – Gél Lakk Alapozó Zselé – 15ml

5500 Ft

Állag: Közepesen sűrű Enyhe Milky Rose árnyalatú, közepes állagú, önterülő, rugalmas alapozó zselé erősített gél lakkozáshoz. Használatát inkább rövidre hagyott körmöknél javasoljuk. Nem teljesen tejfehér, színét egy pici málnás árnyalattal gazdagították. Tökéletes választás különleges latte vagy babybooomer körmökhöz. Kellemes viseletet biztosít, mely akár 4 héten át tartós marad. Ajánlott fényzselé: Az opál rózsaszínű Glow Rose fedővel méginkább kihangsúlyozhatod a zselé különleges árnyalatát!

COCO MILK REFILL HEMA FREE – NO FILE GEL – 50ML

13500 Ft

Állag: Önterülő, közepesen sűrű

Reszelésmentes építő zselé hiánypótló tejfehér (milkywhite) színben! Kíméletes összetevővel az érzékeny vendégek számára: Savmentes és Hema mentes formula! A kókusztej árnyalatnak köszönhetően a divatos latte körmöket már reszelésmentesen kínálhatod vendégeidnek!

*Hővédelem: Unica Repair (HEMA FREE) tapadáselősegítővel mérsékelheted a zselék hőérzetét.

OVERBASE MILKY WHITE – Ecsetes Építő Zselé – 15ml

7990 Ft

Állag: Sűrű | Szalonkedvenc 3 az 1-ben: Jól fedő tejfehér base gel + Ecsetes építő zselé +Szín az egyben! Új generációs hibrid anyag, ami szuper sűrű, erős tartást biztosít, rugalmas és oldható. Használható géllakk alapként, alapzseléként, mint körömerősítő, körömkiegyenlítő, valamint építő zseléként kisebb meghosszabbításra és C-ív kialakítására. Rugalmas, de nem hajlik meg! Tartós marad hosszabbra hagyott természetes köröm esetén is. M-es méretig ajánljuk! Kiváló tapadású, így nem szükséges egyéb alapozó zseléket használni alá. A savmentes primer felvitele után egy csúszórétegen már készítheted is az erősítést. Hihetetlenül önterülő, gyönyörűen egységes felületet képez és felületkiegyenlítő hatású hatású.

Menu
Kategóriák

Kosár